det var sommar och du skulle härifrån

Det är nu jag är sådär dödsensam. Inte så att jag egentligen är alooone, det är mest det att mina tre favoritpersoner är ute på sina livs äventyr och jag sitter här, näst intill oförmögen att ha kontakt med dom och helt utan något alls att göra om dagarna. Mitt äventyr har inte börjat än medans dom är mitt uppe i sina.

Det är klart det finns människor jag kan umgås med. Det är klart jag kan ha kul. En av mina absoluta favoritperson är fortfarande kvar här i Stockholm - "all this feels strange and untrue and I wont waste a minute without you" - I wish.

Det är liksom inte det, utan det är att jag vill ha mitt äventyr, min nya start, nu. För en gångs skull ska det vara jag som drar, som inte sitter hemma och bara saknar. Jag tänker saknas. Mmmmmmmhm. Jag är tjockaste tönten, väldigt medveten om det. Mhmmmm, hey hey hey. Men det är så det är, för första gången någonsin är jag den som ger mig iväg, det är så ljuvligt. Fjärilarna i magen blir vilda av bara tanken, smashar in i varandra och har sex emot mina tarmar, tegehegehegehhhhhhehhehehhh. heh.

Bra plan. Snart är det min tur.

Kommentarer
Postat av: sushicore

Mycket fin metafor där på slutet ♥

2011-08-29 @ 05:15:16
URL: http://blueberrybells.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0