mmmmmyes

Gissa vem som har fått dator på rummet? (TEHE) Alltså. Det är så jävla mycket lycka. Jag drar ju snart och Alexi går i skolan på dagarna, så det var ju inte mer än rättvist att jag skulle få ha den hos mig dom här sista veckorna. Det är så ljuvligt. Att sitta uppe till halv sex på morgonen, dricka Powerking (RIP JOLT) och äta godis. Köra BLC (åh jag är kass, men det är förjävla kul) och glo på film tills man halvsomnar i stolen med sina skrikande engelsmän i headsetet (ja jag har egna engelsmän, tegehegehgeh) som ramlat av och hänger runt halsen på en.Nu har dock skärmen dampat sönder. Det är hysteriskt kul, den kan inte visa röda kulörer. Hela skärmen ser ut att ha ett blått filter på sig, sådär som man kan sätta framför kameran (från exposalen!1!1) om man inte orkar redigera bilderna men ändå vill ha lite effffektz. Allt är gult och blått, heja Sverige osv. För kung och fosterland!

Fast inte alls. Det är knepigt att leka med pix när jag liksom inte ser hur dom ser ut. Tog en del bilder på mina nya skitrosa kängor imorse som jag tänkte slänga upp här, men efter det att Alexi använt datorn sen han kom hem från plugget ser alla bilder liksom grå/blå/lila ut.
Så jävla mycket fest.

Kommentarer
Postat av: Cissi

åhåhå! blc är ju megamys :D

och ifall den där röda jackan med fluffkrage ser hälften så bra ut på mig som den gör på dig så är jag eventuellt intresserad av den :) (och typ alla strumpor, hängslen, diadem och sånt ^^ehe)

2011-08-24 @ 22:46:13
URL: http://giefkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0