sentimental horror (sentimentalhoror?)

Så konstig dag. Så mycket tårar och så mycket.. mat.
Mötte Ida, vi gjorde allt sånt där som vi brukar göra; hängde på banken och åt.
Vi hade lovat oss själva att smaka på macarons innan vi lämnar Sverige - och blev grymt besvinka. Dom är fina att titta på och känns som små moln i munnen, men smakade bajs. Jag gillar inte bajs, inte ens med hallonsmak (åh jag är så rolig, mm) - jag bara varnar er.
Vi mötte Tove, hon hade med sig minikladdkakor som hon bakat. Tusen gånger godare!


Eftersom Ida ska till Italien nu så köpte hon en ko0o0ompis att ha med sig, en sån som jag har:
Efter ett antal timmar sa vi hej då, då gick mina ögon sönder. Vi inte kommer att ses på ett halvår. Aj, min själ. Ajajajajaj. Jag ska inte inte whina på bloggen liksom, jag lovar. Men aj, det gör ont. Fulgråt gör också ont, inte bara för mig utan för alla som tvingas bevittna det. När jag kom hem sa pappa att jag såg konstig ut. Det gjorde jag ju också, men vad fan. Sympati tack.
Efter att lugnat mig lite hemma (+ duschat och sminkat om mig) så mötte jag Adam och Johan.
Vi drack ölölöl och drog på spelning; Puffing Tom. Dom var en man kort; Jakob hade blivit sjuk. Men det var fint och jag blev toktoktoksentimental. Kanske för att det var sista gången jag såg dom på minst ett halvår? w/e, blev känslosam och jobbig. Kunde inte ens förmå mig att ta mer än ett fåtal bilder, med helt fel objektiv. Nu är det kokta fläsket klart (nuärmatenfärdig!)
Mina ögon gör liksom ont, jag har grinat mer idag än under hela året sammanlagt, s0rt of. Man kanske inte berättar om sånt på sin blogg? WHATEVER. Nu behöver jag sova. Aj. Ajajajajajajjjjjjjjjjjjjj. AJJJJJJJJ.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0