ZUM PPL PRAY, I TURN UPZ DE RADIOApocalyptica är ett sånt där band som jag har en major soft spot för. Dom är tidlösa.
Sen hjälper det såklart att Perttu totally /flirt med mig när dom spelade i Stockholm senast (fick önska låt, vi mimade saker till varandra mellan låtarna, en jävla massa leenden utbyttes och så pekade han på mig med sin stråke ett antal gånger. Så fint att jag dog)

Det fantastiska med Apocalyptica är att deras musik inte förstörs av någon ful text (utom vissa vol 2 låtar) utan bara får tala för sig själv. Dom har lyckats skapa låtar som passar i vartenda jävla sammanhang, i varenda känslostorm. Oavsett vad det må vara - glädje, förvirring, uppgivenhet, ilska, kääärlek..  Det kan tyckas enformigt; tre dudes på cello och en trummis.
Men mina kära barn - det är det inte. För det första är killarna toksnygga och för det andra är upplägget genialt. Om någon av er lyckas att inte hitta en låt med dom, som speglar en viss känsla, som reflekterar er upplevelse totalt, ja då får ni mer än gärna slå mig gul och blå (för kung och fosterland!) eller bara spotta mig i ansiktet och skrika att jag hade fel. Men jag lovar, det har jag inte.

Nu råkar just den här låten ha en förvånande ful video (överraskande ful) och dessutom ha en gästpianist istället för trummor (Eicca skrev den innan deras fjärde celloist lämnade bandet och ersattes av en trummis) men den är så ljuvlig. Just nu.
Den är exakt.

Kommentarer
Postat av: sushicore

sv: anything for you my love

2011-08-29 @ 16:19:23
URL: http://blueberrybells.blogg.se/
Postat av: sushicore

(tänkte faktist lite på dig när jag hörde honom hahah)

2011-08-29 @ 16:20:15
URL: http://blueberrybells.blogg.se/
Postat av: sushicore

ASSO SHIT vad svåra dom har gjort "bekräfta att du är en människa"-bilderna nu :<<<<<<<<<<< fattar aldrig vad det står längre <////3

/tard

//spam

2011-08-29 @ 16:21:36
URL: http://blueberrybells.blogg.se/
Postat av: Emma

SV: alla de plaggen finns kvar!

2011-08-29 @ 22:49:00
URL: http://fyndshoppen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0