You'll marry a music man

Ida och jag sprang på Johan vid medis som cyklade runt, i behov av sällskap. Vi kunde dock inte stanna alltför länge eftersom att vi hade viktiga affärer att ta hand om; att planera vår framtid och äta sushi. Ovanligt osv. Vi kom fram till att i vår tvåa vi ska ha i höst, ska vår gemensamma framtidskatt, Regnbågsrullen, få bo. Tusen ljusslingor, affischer, skivor och attraktiva män med instrument ska också få slå sig till ro där med oss.

Tänk vilken lycka.
"Att säga att Bilbo tappade andan är ingen bra beskrivning. Det finns inga ord kvar som kan uttrycka hans häpnad, enär människorna har förändrat det språk som de lärde sig av alverna på den tiden då världen var förunderlig"
nästan känd osv

Dom som följt min usla blogg en lite längre tid (vilket förvånadsvärt nog är en del) vet att jag är helt såld på The Boat That Rocked, simply för att det är en svunnen tid jag önskar så jävlajävlajävlajävla hårt att jag levde i. Nästan lika mycket som jag önskar att leva i Riverdale..

Igår såg jag Almost Famous hos Ostbollen (även kallad Sparven) och det var lite samma stuk. När jag väl satte mig ner bussen hem sen, i min ensamhet, så kom bakslaget efter filmen tillslut ikapp. Det var inte lika påtagligt som The Boat That Rocked - när jag sett den vill jag alltid bara krypa ner i ett hål och för jag är FÖDD I FEL JÄVLA TID och det pissiga är att det bara är ett tiotal år bort.. Almost Famous lyckades inte riktigt bringa fram samma brutala desperation, bara nästan.. Bitterljuv är ett så passande ord. En mix av total glädje och en smula dödslängtan.Som Felix (Ostbollen) så fint brukar säga:
''Det vore så värdelöst att ha levt ett helt liv utan att bli rockstjärna.''

Just sayn'


obligatoriskt blomfotande

Let me hear you make decisions
without your television
När det är fint väder blir det en hel del smurfbilder på typ blommor, vilket jag egentligen har svårt för men precis som det är för alla med ett fast 50mm är det något jag bara måste göra ibland, lix. SO SUE ME! Här sitter jag och saknar min bästa vän, som varit borta i två dagar /sigh. Vi ska ge oss ut på ett fotouppdrag på torsdag, resultatet lär ju hamna här för er tardz som kan vara intresserade. Tralalalaaa..

Nu blir det att köra lite Heroes (III), käka, klä på sig och sen dra till Ostbollen för filmtittande. Derp. 


da-gens vi-sa

Vaknade, stressade, träffade Felix (var typ en timme sen, kass tjej osv), hade trevligt, skildes åt, blev attackerad av kristna fundamentasliter i slussen, fick vänta på en tjej som skulle köpa kläder i en timme (KARMA!), åkte hem, lagade krubb, tog emot fler tjejer som köpte ännu mer kläder, tog ett varmt jävla bad, läste, saknade big bang theory, slängde ihop denna:
this cocaine makes me feel like im on this song

Denhärlåtengörmigsåjävlaupphetsad


midsommar osv

Hos Fabian var det grillning och Star Wars-maraton, vilket det inte blev så mycket av since alla blev för fulla för att kunna koncentrera sig på film. Istället sprang vi runt och plockade blommor i hopp om att få drömma om Till Lindemann. Pojkarna bastade och badade, medan vi skrattade åt den allt för alkoholiserade Fabian som råkade vara lite naken, ha sönder/välta ut diverse saker och allmänt ramla omkring som en trasdocka. Ljuvligt och diverse andra trevliga adjektiv.

äckligaste katten i rymden


sidecut

Jag har lovat er bilder på frillan, så here it gOeS:Värt att notera är att den är klippt med en usel nagelsax inne på en toalett i Göteborg av en utmattad Ida, så den är aningen ojämn och hackig (även om jag var löjligt imponerad av hennes skills, hon hade aldrig gjort en tidigare) men jag får se till att trimma den.
Snart. Har inte varit prio nummer ett under feberhettan, men hey.

Med en ny ful blogg (jag har verkligen inte orkat fixa en värdig header) känns det som att man måste fylla ut den lite med nonsens. Så här är alltså dagens tredje inlägg. Kablam! Att jag bara lökar runt hemma bidrar väl också till massproduktionen, men whatev.


soad på huvudet och rammstein på magen. ibland.

Första gången jag lämanar huset idag sen i måndags, tegehegheheheheheheh. Heh.Känns bra. Känns hälsosamt. Känner mig söt och smal.
Bara en tripp ner till betongis, men hey. Har man legat hemma i äckelfeber och halsgrejz
ska man inte överanstränga sig, lix. Det säger kungen (glad psåk önskar knugen)

Är sugen på öl.
Är sugen på mat.
Är sugen på arena.
Är sugen på pengar.

Mitt förra inlägg jag skrev var fint men allt ba försvann, hatar blogg.se osv.
Nu ska Fabian sova och jag ska sortera kläder. What are times? Good.


Willkommen.. in der dunkelheit

Well hai.

Eftersom att wordpress fuckade upp mina bilder har jag nu bytt till blogg.se (som jag har en riktig jävla hatkärleksrelation till) och jag kunde inte känna mig mer trött på skiten. Det är alltså bara domänen som gör skillnad; jag kommer fortfarande att skriva om samma keffa saker och tråka ut er med samma ointressanta bilder - like a boss.

Enjoy, eller något. Whatever, ich nich pallish.


RSS 2.0