college <3


idk


Galway.. var så jävla fett och stört. Hamnade på min första ''riktiga drogfest'' hah, vilket var en upplevelse i sig. Jag är ingen drogis, heh, alkohol räcker gott och väl för mig, och alkohol drack jag i määängder, sådär så att jag fortfarande känner mig tokbakis. Kan vara för att jag inte sovit typ.. någonting but still. Helt knäppt. Efter ett tag var det halvnakna människor överallt, blå elektriska maskar genom folks kroppar och alldeles för mycket techno.Hur som helst är naturen där typ det fetaste jag sett. Det är lite magiskt, man känner sig som något naturväsen när man knatar runt i Salthill shore medans solen sakta går ner, eheghe. Det är fantastiskt vackert, ja. Hej hej. Och så gick jag och Holly och lyssnade på Galway Girl om och om igen, orginella osv. Whatev, hej. Det var great men fick mig att längta hem tokmycket. Och med hem menar jag Dublin, since det var precis så det kändes när man satt på bussen tillbaka och plötsligt såg en Dublinskylt. Hjärtat hoppade till och ba ''HEMHEMHEMHEM'', sådär som det kan göra när man ser en Stockholmskylt efter att ha festivalat i nedre delarna av landet.

Snart åker jag hem. Hem-hem, om mindre än en månad. Just nu längtar jag snuskigt mycket, men det går så himla mycket upp och ner. När jag väl är hemma kommer jag bara vilja tillbaka hit. Bli inte förvånad om jag skaffar mig ett jobb hemma i Sverige och åker hit för all min lön, en gång i månaden. ELLER rent utav ba skaffar ett jobb + boende här, mhm. Kul kul.

fet dag, ja

När en kula för fjääärde gången föll av från mina snejkisar blev det ännu en spännande tur till Dublin Ink för att få nya. Det enda bra med det är att alla råfina killar som jobbar där känner igen en nu och man börjar bli riktigt bekanta. Fint som snus, ja. Min piercare, Rakan, är typ det finaste som vandrat på denna jord. Vi ska gifta oss.

Efter lite kulbyte och presenter i form av strålande juveeeeler från Rakan (lite kompensation, heh) mötte jag och Alex upp Conor och Charlie. Vi råkade lite helt random ha typ världens bästa dag, en sån där ASBRA då man bara går runt i skivbutiker, gitarraffärer och allmänt käkar chips på julpyntade smågator. Liksom wth, ibland slås jag av hur otroligt bra allt är och undrar hur jag hamnade här.. Hur blev det egentligen så att jag skulle stå tillsammans med tre tokawesomea människor i det varma skenet från ljusslingorna över oss och skämta på irländska i världens mysigaste gränd? Det är så jävla fint. Hur det än kommer sig är jag snuskigt tacksam.


och den anföll med ett tal om allt jag inte kunde få

soft.

jag är

alltid tryggast när
du är
en liten bit ifrån
en rörelse i ögonvrån

har världens bästa kompizar


got bitten by a snake. random.


exakt.


Kilkenny var det bästa stället någonsin

jag tänker flytta dit

kött, ida och rammstein

Idag far vi till Kilkenny. Det ska bli så jävla soft, första gången jag får se mer av Irlaaand äm bara.. Dublin, lix. Även fast det är fantastiskt, osv. Vi ska bo på Robbies FARM, där hans pappa som är SLAKTARE har typ 100 KOSSOR. Som han.. dödar. Idk, häromdagen lagade Robbie och Sanne middag till oss, fintfint kött som han marinerat och fått med sig hemifrån, av sin slaktarpappa. Det var alldeles mört och färgadepotatisarna röda med blod. Det var ju tekniskt gott, liksom mina smaklökar ba MMMMM nomnomnom, men jag ville mest spy aldrig mer röra vid en bit kött igen. Grejen är ju att ska man äta något kött är ju det där det bästa köttet man kan äta. Det är varken bahandlat, det är producerat HÄR, inga feta leveranssträckor och kossorna har fått springa runt fritt och käkat grönt gräs. Men ajjjj min själ.

Jag bor med en köttgalen roomie. Hon älskar kött mer än hon älskar GODIS liksom, hallå. Är hon ledsen köper man kött till henne för att göra henne glad, ni hajar grejen. Jag har inte vågat tala om för henne att jag brukade vara vegeterian i mina dagar, hon skulle flippa. Hon tycker redan att jag är knäpp, med mina konstiga åsikter och piercade ansikte (hon flippar när jag talar om att jag ska fixa snakebites, där hon kommer ifrån är det.. barabara 'knäppisar' som piercar sig) Fast vi är jävligt fästa vid varandra, det är inte det hah. Fucking älskar henne, MEN, att kritisera kött för henne vore som att.. kritisera Rammstein för mig (nugörjagensåndärsnyggrödtrådsomdomgörpånyheternasomjagintekollatpåpåtremånadersnart)

Och Rammstein ja, håhåhå. Snart släpper dom Mein Land. Jag dör. Jag känner en trevlig pys här som kommer från Österrike, där den släpps hela tre dagar innan resten av världen (!!!!!) och han ska försöka få sin polare att skicka ett ex till mig, så att jag har den en dag innan resten av världen i alla fall, heh. Så jävla fint. Och jag och Ida ska se dom, SNART. Eller snart är så jävla inte sant, men i februari. Och mars. Så, kul kul.

Och på tal om Ida; JA HON KOMMER HIT DEN 25:E!!!1 RAGEGLÄDJEN. Jag har inte varit ifrån henne såhär länge någonsin, inte sen jag var.. 13. Jag är nästan 20, tehegheheh. Typ. När vi båda lyckas vara i Sverige samtidigt sen, för att återknyta till kött osv, ska vi förvandlas till veganer. Idk, allt är så svårt här. Hemma är jag största sopsorteraren, jag köper barabara närproducerad mat och inget som kommer ifrån t.ex Israel skulle hamna i min officiella tygmatkasse, hehehegeh.

HÄR, alltså, hah. Ingen här har hört talas om kött/sop/bomulls-industrin whatsoever. Jag köper all min mat från Lidl since jag inte har råd med något annat, där jag aldrig skulle sätta min fot hemma since deras anställningsavtal är fucked OCH dom förgiftade sina sopor så att hemlösa inte skulle få äta dom.. Liksom wth. Hur som helst, mina principer ba dör. Eller dör gör dom ju inte, men dom läggs liksom åt sidan för att jag ska kunna.. Idk, äta och supa? I Sverige ska jag bli mig själv igen, någonstans här inne i mig finns en jävligt arg Sara som kommer ragea när hon kommer hem, bli största moralkakan och engagera sig i precis allt. Mhm. Sara som skulle trycka upp Robbie mot väggen och säga JAGVILLINTEHADITTBLODIGAKÖTTJAGÄTERINGETMEDETTANSIKTE och som skulle pissa på alla här som slänger sina tombrukar tillsammans med rutten lidlmat och BATTERIER i samma plastpåse. Rage.

snuskerier

Alltså gehrgrhrhergewiheirk. Såhär; jag råkade klicka fel pinkod när jag skulle ta ut pengar förra veckan (alla här tror att jag var full när det hände, vilket jag inte alls var bara jävligt dum, men jag säger inte emot när dom påstår det, heh........... :))))))))) Så, ja. Noll kontaner, det var kul. Gick till irländska banken, dom kunde inget göra, mamma kontaktade svenska banken, dom kunde inget göra (jag är 19 så hon har ingen rätt över mitt konto), jag skrev en fullmakt, scannade in den, skickade iväg den, den var värdelös since dom behövde orginalet vilket skulle ta 100 dagar att skicka.. Beställde ett kort online istället och bara.. väntade. Väntade väntade väntade. Och så idag ba HIHIHIH NEJ DIN BESTÄLLNING GENOMFÖRDES INTE FÖR DU HAR INGEN SLADD TILL DITT KORT DU BESTÄLLDE MED :)

.__________________________.


Bra att det sades till mig när beställningen gjordes, och inte bara 'KORT BESTÄLLT', since det uuuuuppenbarligen inte var det. Så jävla snuskigt. Dåligt snuskigt. Nu lyckades i alla fall mamma med sina retoriska förmågor att övertyga banken om att allt var i sin ordning, så dom skickar ett nytt kort hem till mig i Stockholm i början på nästa vecka som mamma får skicka hit till Dublin efteråt. Det är så himla kul. Jag är så himla pank.

Alla är jättesnälla och erbjuder sig att låna ut/ge mig pengar. Jag är dock världens envisaste och vägrar ta emot, vilket jag stundvis hatar mig själv för, typ när jag sitter och äter kallt ris med luft till. Bortsett från när jag behövde låna till lite skoluppgifter i början, teh, since mina betyg är viktigare än min fåniga stolthet (vilket är lite samma sak rly,) Idag kom dock Adam helt oprovocerat över med ett paket av mina favoritkorvar. Hur kan man säga nej till favoritkorvar när dom är kastade i ansiktet på en? Jag menar.. hallå.. mat. MAT.

Öl har jag inga problem att ta emot heller, eller cigg. Det gör man i vanliga fall ändå, heh. Det är dock så jävla dumt, jag klarar mig väldigt väl utan både öl och cigg medans mat är rätt livsnödvändigt. Och te. VILKET JAG IOFS HAR; VÄRLDENS GODASTE MED GRAPEFRUKT OCH APELSIN. SÅ JÄVLA SMASKIGT. mmmmmmm. Dock är det slut snart. Alltså, okej. Jag vet att när mitt grapefruktochapelsinte är slut så kommer jag få svälja stoltheten och ta emot lite pengar.. Hellre noll stolthet än noll grapefruktochapelsinte, ja.

RSS 2.0