fet dag, ja

När en kula för fjääärde gången föll av från mina snejkisar blev det ännu en spännande tur till Dublin Ink för att få nya. Det enda bra med det är att alla råfina killar som jobbar där känner igen en nu och man börjar bli riktigt bekanta. Fint som snus, ja. Min piercare, Rakan, är typ det finaste som vandrat på denna jord. Vi ska gifta oss.

Efter lite kulbyte och presenter i form av strålande juveeeeler från Rakan (lite kompensation, heh) mötte jag och Alex upp Conor och Charlie. Vi råkade lite helt random ha typ världens bästa dag, en sån där ASBRA då man bara går runt i skivbutiker, gitarraffärer och allmänt käkar chips på julpyntade smågator. Liksom wth, ibland slås jag av hur otroligt bra allt är och undrar hur jag hamnade här.. Hur blev det egentligen så att jag skulle stå tillsammans med tre tokawesomea människor i det varma skenet från ljusslingorna över oss och skämta på irländska i världens mysigaste gränd? Det är så jävla fint. Hur det än kommer sig är jag snuskigt tacksam.


Kommentarer
Postat av: sushicore

Hahahahahahhh älskar när man faktiskt får kompensation när saker skiter sig! När det händer mig, oavsett hur jävligt allt har funkat som leder fram till den där kompensationen känner man ba SCOOORE och älskar allt helt plötsligt hahah. Typ man får vänta aaaaaaslänge på något och sen får man det till halva priset. Lätt värt det. I 99% av fallen iaf.Vad fick du mer exakt? ////nyfiken (Och vad $#%& är Rakan för namn?!)

2011-11-19 @ 19:11:17
URL: http://blueberrybells.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0