Galway.. var så jävla fett och stört. Hamnade på min första ''riktiga drogfest'' hah, vilket var en upplevelse i sig. Jag är ingen drogis, heh, alkohol räcker gott och väl för mig, och alkohol drack jag i määängder, sådär så att jag fortfarande känner mig tokbakis. Kan vara för att jag inte sovit typ.. någonting but still. Helt knäppt. Efter ett tag var det halvnakna människor överallt, blå elektriska maskar genom folks kroppar och alldeles för mycket techno.Hur som helst är naturen där typ det fetaste jag sett. Det är lite magiskt, man känner sig som något naturväsen när man knatar runt i Salthill shore medans solen sakta går ner, eheghe. Det är fantastiskt vackert, ja. Hej hej. Och så gick jag och Holly och lyssnade på Galway Girl om och om igen, orginella osv. Whatev, hej. Det var great men fick mig att längta hem tokmycket. Och med hem menar jag Dublin, since det var precis så det kändes när man satt på bussen tillbaka och plötsligt såg en Dublinskylt. Hjärtat hoppade till och ba ''HEMHEMHEMHEM'', sådär som det kan göra när man ser en Stockholmskylt efter att ha festivalat i nedre delarna av landet.

Snart åker jag hem. Hem-hem, om mindre än en månad. Just nu längtar jag snuskigt mycket, men det går så himla mycket upp och ner. När jag väl är hemma kommer jag bara vilja tillbaka hit. Bli inte förvånad om jag skaffar mig ett jobb hemma i Sverige och åker hit för all min lön, en gång i månaden. ELLER rent utav ba skaffar ett jobb + boende här, mhm. Kul kul.

Kommentarer
Postat av: sushicore

Sv: HAhahahahahaAHHAHahhahahahahahahhahhhh åhh vad jag skrattade när jag läste "Du får dock köra jämt, medans jag chillar på madrassen och sjunger falskt (och jättehögt)". Sounds like a plan. Kan dock garantera att jag tänker sjunga ännu falskare. Och ännu högre. Hahahahahah ibland när jag är med min bästis Lukas brukar jag sjunga jättefalskt på disneylåtar tills han mer eller mindre dör av skratt. Det är fint.Gud vad fint det ser ut på bilden där uppe, typ direkt taget ur sagan om ringen-filmerna ; u ; och JAHA jag trodde du bara hade jullov här och skulle tillbaka till Irland sen. Där ser man.

2011-11-21 @ 18:14:23
URL: http://blueberrybells.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0