kött, ida och rammstein

Idag far vi till Kilkenny. Det ska bli så jävla soft, första gången jag får se mer av Irlaaand äm bara.. Dublin, lix. Även fast det är fantastiskt, osv. Vi ska bo på Robbies FARM, där hans pappa som är SLAKTARE har typ 100 KOSSOR. Som han.. dödar. Idk, häromdagen lagade Robbie och Sanne middag till oss, fintfint kött som han marinerat och fått med sig hemifrån, av sin slaktarpappa. Det var alldeles mört och färgadepotatisarna röda med blod. Det var ju tekniskt gott, liksom mina smaklökar ba MMMMM nomnomnom, men jag ville mest spy aldrig mer röra vid en bit kött igen. Grejen är ju att ska man äta något kött är ju det där det bästa köttet man kan äta. Det är varken bahandlat, det är producerat HÄR, inga feta leveranssträckor och kossorna har fått springa runt fritt och käkat grönt gräs. Men ajjjj min själ.

Jag bor med en köttgalen roomie. Hon älskar kött mer än hon älskar GODIS liksom, hallå. Är hon ledsen köper man kött till henne för att göra henne glad, ni hajar grejen. Jag har inte vågat tala om för henne att jag brukade vara vegeterian i mina dagar, hon skulle flippa. Hon tycker redan att jag är knäpp, med mina konstiga åsikter och piercade ansikte (hon flippar när jag talar om att jag ska fixa snakebites, där hon kommer ifrån är det.. barabara 'knäppisar' som piercar sig) Fast vi är jävligt fästa vid varandra, det är inte det hah. Fucking älskar henne, MEN, att kritisera kött för henne vore som att.. kritisera Rammstein för mig (nugörjagensåndärsnyggrödtrådsomdomgörpånyheternasomjagintekollatpåpåtremånadersnart)

Och Rammstein ja, håhåhå. Snart släpper dom Mein Land. Jag dör. Jag känner en trevlig pys här som kommer från Österrike, där den släpps hela tre dagar innan resten av världen (!!!!!) och han ska försöka få sin polare att skicka ett ex till mig, så att jag har den en dag innan resten av världen i alla fall, heh. Så jävla fint. Och jag och Ida ska se dom, SNART. Eller snart är så jävla inte sant, men i februari. Och mars. Så, kul kul.

Och på tal om Ida; JA HON KOMMER HIT DEN 25:E!!!1 RAGEGLÄDJEN. Jag har inte varit ifrån henne såhär länge någonsin, inte sen jag var.. 13. Jag är nästan 20, tehegheheh. Typ. När vi båda lyckas vara i Sverige samtidigt sen, för att återknyta till kött osv, ska vi förvandlas till veganer. Idk, allt är så svårt här. Hemma är jag största sopsorteraren, jag köper barabara närproducerad mat och inget som kommer ifrån t.ex Israel skulle hamna i min officiella tygmatkasse, hehehegeh.

HÄR, alltså, hah. Ingen här har hört talas om kött/sop/bomulls-industrin whatsoever. Jag köper all min mat från Lidl since jag inte har råd med något annat, där jag aldrig skulle sätta min fot hemma since deras anställningsavtal är fucked OCH dom förgiftade sina sopor så att hemlösa inte skulle få äta dom.. Liksom wth. Hur som helst, mina principer ba dör. Eller dör gör dom ju inte, men dom läggs liksom åt sidan för att jag ska kunna.. Idk, äta och supa? I Sverige ska jag bli mig själv igen, någonstans här inne i mig finns en jävligt arg Sara som kommer ragea när hon kommer hem, bli största moralkakan och engagera sig i precis allt. Mhm. Sara som skulle trycka upp Robbie mot väggen och säga JAGVILLINTEHADITTBLODIGAKÖTTJAGÄTERINGETMEDETTANSIKTE och som skulle pissa på alla här som slänger sina tombrukar tillsammans med rutten lidlmat och BATTERIER i samma plastpåse. Rage.

Kommentarer
Postat av: alex

så det är okej att skippa vegangrejen i en omgivning där den inte är lika utbredd och accepterad, men helt givet att följa den hemma i sverige där man kan gå till kafé 44 och va med i stolta självgoda vegangemenskapen och diskutera hur synd det är om minkar över ett glas sojamjölk och varför inte en tallrik gazpachosoppa på köpet? vad... idealistisk du framstår som :(

2011-11-11 @ 17:34:58
Postat av: Gnarl

Det är ju inte min poäng alls. Jag säger att jag blir grinig på mig själv som är alldeles för lat för att vara söt och idealistisk här (= är en väldigt oidealistisk person) och att jag tycker att det är synd att jag är så.. jobbig och untrue.

2011-11-14 @ 10:11:00
URL: http://totallyderp.blogg.se/
Postat av: Gnarl

VAD HÄNDE MED MITT SVAR DET VAR LÅNGT OCH JÄTTEBRA

2011-11-14 @ 13:21:24
URL: http://totallyderp.blogg.se/
Postat av: Gnarl

kul.att.en.tredjedel.kom.medwhatev, puss.

2011-11-14 @ 13:21:53
URL: http://totallyderp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0