1 månad

Well not really, men snart. Klockan 7 idag, onsdag, kommer det vara en månad som jag varit här. Only 2,5 to go. Det är väldigt svårt att tänka sig. Känns som att jag varit här jämt och alltid kommer att vara det. Liksom Sverige, vad fan är det? Samtidigt känns det som igår jag och Felix satt på hans balkong och räknade kistatornets blinkningar.. När det plötsligt känns som att man har två hem blir det lite knepigt. Man längtar efter det ena men kan inte vara utan det andra, tänk tänk.

Idag är ett väldigt bra exempel på.. ptja.. livet här.
Vakna, sovit bort en hel lektion, gå på nästa (fota analogt, whey!) vara frustrerad, dra ut och springa vid kanalen, komma hem och duscha, bli hetsad på av Adnan att skynda, gå till Lidl och handla veckans matförråd, laga rester från gårdagen, att ligga i sängen hela kvällen och kolla på samurai champloo, äta prawn crackers och dricka te.. Att brandalarmet går, att alla på hela campuset långsamt skyndar ut i sina pjamasar, står och hänger i 15 minuter sen går in igen men börjar fezta. Jävla massa springande och skrikande och knackande och drickande. Att lägga sig i sängen igen och chatta med sin svenska kärlek, brandalarmet går ännu en gång, bara några få samlas ute den här gången och går snart in igen.

Att lägga sig i sängen, säga god natt till sin svenska kärlek, sminka av sig och borsta tänderna, lägga sig och skriva lite dagbok i skenet av laptopen medans ens rumskamrat sover och så går brandalarmet IGEN. Folk samlas ute, alla raggar, röker och är allmänt fulla. Att komma in igen, lägga sig i sängen.. "Lets have some tequilas!" Att gå in till fransyskornas rum, shots, musik, pojkskvaller. Knackar på dörren, grannpojkar som vill joina, att trängas i en minimal säng. Att prata om hurvida dom här små sängarna är fuckable eller inte, att fira varandras dry spells.. "Yes but Sara, yours will be over in less than two weeks, you bastard!" Att skratta, att bli hungrig och äta kycklingslices direkt ur paketet.

Gå tillbaka till sitt rum, Sanne somnar, att lägga sig i sängen, skriva ett 1-månads blogginlägg och behöva borsta tänderna igen efter att ha druckit och ätit.. Och that's it. Blir inte förvånad om brandalarmet går igång ännu en gång. If it does kommer vi alla att dra ut, i våra tofflor och pjamasar, till puben eller fotbollsplanen. Word.

Kommentarer
Postat av: sushicore

Haha... oh brandalarm, you so random.SAMURAI CHAMPLOO ÄGER för övrigt. Åh du är så bäst.

2011-10-05 @ 13:36:55
URL: http://blueberrybells.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0