rundum

Hej, jag är världens sämsta bloggare osv. Flåt flåt. Folk där hemma tjatar väldigt mycket på mig om att jag BORDE.SKRIVA.OFTARE och att jag då borde skriva om ALLT.AWESOME.SOM.HÄNDER.PÅ.I.DUBLIN.

Det är lättare sagt än gjort, jag använder inte ens dagboken längre (har alltid varit flitig på den fronten) troooots att den är inslagen i världens vackraste babyrosa sidentyg som skimrar i ljuset.. Wth, jag borde kasta mig över den såfort jag kommer innanför dörren. Men noez, det blir inte mycket sånt. Det blir inte mycket BLOGGA.OM.ALLT.COOLT.SOM.HÄNDER.HÄR heller, since jag är för upptagen med att.. jag vet inte.. göra allt det där coola? Det är som att det finns alldeles för mycket att skriva om, var skulle jag ens börja? Dessutom har jag en engelsk blogg nu, ett måste när man läser Online Media (som jag gör egehgehhhe) som tar upp all möjlig "åhnuskullejagviljaskrivaettblogginlägg"-energi. Synd osv.

Det känns ju retarderat att antalet läsare här har fördubblats sen jag flyttade hit, men att jag skriver hälften så mycket. Ännu mindre. IRONI HEGEHEHE. Som regn på din bröllopsdag va, jamen visst. Och nu skriver jag ett inlägg om hur lite jag bloggar, det är ju verkligen som att få en gratis åååååktur man redan betalat för, va. Precis.

Livet här är hur som helst sådär stört bra. På torsdag kommer Felix hit, då blir det ännu bättre. Vem hade kunnat tro det va. VAD SKA MAN TRO VA VAD SKA MAN TRO HUR MÅNGA VINGAR HAR EN KO VA (8) Det är väldigt förvånande. Shock shock! Hade någon sagt till mig för tre månader sen att jag skulle bo i Dublin i oktober och dessutom ha ett distansförhållande så hade jag sett ut såhär:Och här är jag nu. Ligger i min säng på campus i/på Irland och har precis skajjjpat med verldenz bezta poikven. Som kommer hit snart. Till Dublin. Liksom wtf.. HurjävlacooltärintedetfanvadBALLLLLLLLLT. Tack.

Kommentarer
Postat av: sushicore

Hahahah Ironic-referenserna <3 men om du är världens sämsta bloggare pga för långt mellan uppdateringarna... what does that make me?Bleble. NAJS att Felix hälsar på! Önskar ibland att min pojkvän också visade lite intresse för vårt förhållande även nu när han bor på andra sidan landet men han svarar inte ens i telefon :|

2011-10-12 @ 03:35:08
URL: http://blueberrybells.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0