"everybody will meet at 8pm, march to town together and get drunk"

Att gå till affären för att handla. Att köpa lite nudlar, lite juice, lite äpplen.. Och vin. Massa jävla billigt vin. Känner mig lite som ett svin när jag faktikt njuter av att nyttja alkoholkonsumtion på det här viset; utan ett monopol. Det är, självklart, bara för att jag är på 'semester' och inte lever här som jag kan göra det; uppskatta det. Det kommer jag nog fortsätta att göra den tid jag är här dock, heh. Vad sliskigt av mig.

Ikväll är det stor fest. 300 pers ska samlas och marschera in till stan för att dricka sig fulla tillsammans och helt enkelt lära känna varandra. Samordnat av lärarna på skolan, helt knäppt. Det är en helt annan kultur här, suparkulturen (se anknytning till övre stycket, teh). Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det, egentligen. Men just nu är det ju kul, när jag som sagt bara chillar här till i jul. Ofrivlligt rim, jo jag tackar. Att bära pappkassar (innehållande mat och alkohol) i famnen, hem till sin lägenhet, är btw det mysigaste som finns.


Kommentarer
Postat av: sushicore

Sv: Så jävla true.Men asso seriöst, det låter ju dödsawesome alltihop. Inte för att låta som en alkis eller nåt men det är så jäääävla soft att vara utomlands och bara kunna gå och köpa alkohol lite varsomhelst, haha. Typ den här känslan av att FÅR DET VARA SÅHÄR ENKELT?!?!??!??Men dude, hatar Nyköping mer och mer ju fler blogginlägg du gör nu xD

2011-09-09 @ 22:03:04
URL: http://blueberrybells.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0